Bilverkstad

Reparation & Service

Våra verkstadstjänster

Vi hjälper dig med allt från service och reparationer till montering av extrautrustning m.m. Vi stämplar både fysisk och digital servicebok. Kontakta oss för prisförslag och tidsbokning.

Reparationer

Vi utför reparationer på alla bilmärken och modeller av alla årsmodeller, även släpvagnar och husbilar. Såsom byten av spindelleder, fjädrar, länkarmar, avgassystem, bromsar men även större jobb som tex motorbyten, kopplingsbyten och växellådsbyten. Vi utför även hjulinställning.

Service

Vi utför service på alla bilar efter tillverkarnas servicerekommendationer. Efter utförd service får du ett serviceschema där du ser alla punkter vi har utfört och kontrollerat på just ditt fordon, stämpel i boken samt eventuella reparationsrekommendationer med prisförslag.

Diagnos & felsökning

Vi har utrustning för att kunna läsa felkoder på din bil när din bil går dåligt eller en varningslampa lyser på instrumentpanelen. Vi har fast pris på en diagnos – 300kr. Om det istället skulle behövas en djupare felsökning så debiteras detta per timme. När vi har kommit fram till orsaken till felet så tar vi fram ett prisförslag för att åtgärda felet hos oss.

Montering av extrautrustning

Vi säljer och monterar extrautrustning till din bil så som extraljus, motor/kupévärmare, dragkrok och ljudanläggning m.m.