Om oss

I april 2022 fick vi möjligheten att starta egen verkstad och öppnade då ES Bilservice redan 1 maj 2022. Vi som äger ES Bilservice heter Emil och Evelina Sköldqvist.

Emil arbetar heltid och är verkstadschef och har stor erfarenhet av bilar, har gått fordonslinjen på gymnasiet och varit anställd som mekaniker i över 10 år. Emil är mycket noggrann och serviceinriktad. Under anställningstiden har han även utfört ytterligare utbildning såsom reparation och service av DSG-växellåda. Han har alltid haft stort bilintresse och började skruva bilar redan under tidiga tonåren. Emil har mekat mycket med amerikanska bilar men självklart även andra märken och modeller också. Han har certifierad kompetens för arbete med installation, service och underhåll av mobil luftkonditionering i fordon innehållande f-gaser.

Evelina ”Lina” arbetar heltid och är kundmottagare samt sköter all administration.

Stefan arbetar deltid som bilmekaniker hos oss, Han har gått fordonslinjen på gymnasiet och har bred erfarenhet av mekanikeryrket från ett flertal verkstäder samt en hel del skruvande även privat.

Vi trivs jättebra och tycker det är väldigt roligt. Välkomna in till oss för rådgivning och tidsbokning!